1991-1992 / 2016-2017 25 ANYS FENT ESCOLA

I a la nit, quan la fosca
ens agermane en neutra
senzillesa entranyable,
bandejarem els ídols
i engendrarem les noves
criatures que empenten
un futur sense tenebres,
tenint com argument
el clar portent invicte
de l'ampla llibertat.

(Joan Valls i Jordà, 1917-1989)

dissabte, 9 d’octubre del 2010

De la biblioteca estant, ara amb lapsus

Avui se m'ha acudit d'introduir un canvi en la proposta d'activitat de la Biblioteca, mentre preparava els extractes dels llibres (els que oferim per si algú vol saber qui ha escrit allò i on) que apareixeran a la “porta de La ferreteria de guàrdia” la setmana que ve.

La qüestió és que, a partir d’ara, els textos que hi trobareu cada dia penjats, a més de despertar la curiositat d’aquells que la tinguen adormida, contindran un lapsus, que pillaran els més desperts.

Continue esperant-vos, doncs, a l’hora del descans, a la Biblioteca; podeu “concursar” i demostrar la vostra habilitat/enginy en trobar què se’ns ha escapat (quin és el lapsus) entre les poques línies del text de cada dia.

Vosaltres em direu quin ha estat el lapsus, i jo en compensació, si és que no coneixeu la procedència del text, us en presentaré l’autor i el llibre, sempre que us interesse, és clar.

Ací us mostre el primer fragment que apareixerà amb lapsus, per si hi voleu anar pensant. No és tan difícil, veritat?


“Ja m’agradaria que poguessis parlar”
“I parlo”, digué el Llibre Tigrat, “quan hi ha algú amb qui paga la pena de fer-ho”.



En aquest cas, és molt probable que alguns de vosaltres a més de “pillar” el lapsus, també reconegueu l’obra a què pertanyen aquestes línies. Us espere –ja sabeu– a la Biblioteca, a l’hora del descans.
Estem estudiant la possibilitat de premiar tant el vostre interés per la lectura, com l’habilitat de trobar els lapsus. Però per a això hi hem de tindre candidats! Animeu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada